Cami Okul İşbirliği İle Kutlu Doğum Programı

Antalya Döşemealtı İlçesi Killik İlk ve Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri ile Killik Mahallesi Kevser Camii İmam Hatibi Gökhan ÇOBAN’ın birlikte organize yaptığı Kutlu Doğum Haftası etkinliği  22.04.2016 tarihinde Killik İlk ve Ortaokulu bahçesinde yapıldı.

Programa İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU ve Personel Şube Müdürü Süleyman AKGÜN katıldılar. Program Okunan Kur’an-ı Kerimle başladı. Düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU konuşmasında Kutlu Doğum haftası teması olan “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” konusunu ve Peygamber Efendimiz (SAV)’in çocuklara olan sevgisini ve ilgisini hayatından örnekler vererek anlattı. Program sonrasında Öğretmen ve Öğrencilere kutlu doğum aşı ikramı yapıldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv

Anlık