Alanya L Tipi Cezaevinde Kutlu Doğum Etkinliği

2016 Yılı Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde 20.04.2016 tarihinde Alanya L tipi cezaevinde Kutlu doğum programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Antalya İl müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU, Alanya L tipi Cezaevi Müdürü Ali Şeref KÜL, Alanya Müftü Vekili Ali Patır Müftülük İlahi korosu cezaevi vaizleri cezaevi öğretmenleri psikologları bay bayan mahkumlar katıldılar.

Yaklaşık 150 mahkumun katıldığı programda İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU bir konuşma yaptı. Konuşmasında 2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası teması olan “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” konusunu açıkladı. Akabinde Tasavvuf musiki konseri ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye çapında yapılan Siyer yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin takdimi yapıldı. Yapılan yarışmada Türkiye 14. sü Alanya cezaevinden çıktı. Program sonunda  Cezaevi müdürü mahkumların yapmış olduğu Ayetelkürsi yazılı hatsanatı tablosunu İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU’ya takdim etti.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv

Anlık