Çanakkale’de Bin Şehit Antalya’da Bin Yürek

Çanakkale muharebelerinin 100. Yılı münasebetiyle Antalya Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğünün organizesinde ve İl Müftülüğümüzün paydaşlığında  "Çanakkale’de Bin Şehit Antalya’da Bin Yürek projesi" hazırlandı. Altı ay süreyle; Çanakkale Muharebelerinde Antalya’nın vermiş olduğu 1040 adet Şehidi; Kur’an Hatimleri, Akademik çalışmalar, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında; asgari 1040 kişi aktif rol almak ve gençler başta olmak üzere Antalya toplumunun yaygın ve etkin bir şekilde anmasını sağlamak amacıyla başta Antalya Valiliği, İl Müftülüğümüz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, Merkez İlçe Belediye Başkanlıkları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Şehit ve Gazi Aileleri ve Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinın yer aldığı “Çanakkale’de Bin Şehit Antalya’da Bin Yürek Projesi”  planlandı. Planlanan projeye destek veren kurum yetkilileri tarafından 07.01.2015 tarihinde Antalya Valiliği Toplantı salonunda Antalya Valisi Sayın Muammer TÜRKER’in katılımlarıyla imza töreni düzenlendi. Düzenlenen protokole İl Müftümüz Osman ARTAN imza atarken İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU’da müftülüğümüz adına projeyi yürütme sorumlusu olarak komisyonda yer aldı.

Toplam Ziyaret19055728