Olga Müslüman Oldu Melek İsmini Aldı

Moldova Vatandaşı Olga Bejanarı ÖZBEK, Mehmet ÖZBEK ile tanışıp resmi nikâhla evlendikten sonra kendi isteğiyle Kayın babası ve kayın Validesi ile beraber Müftülüğümüze gelerek Müslüman oldu.

Antalya İl Müftülüğümüzde yapılan İhtida töreninde Din Hizmetleri şefliği Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Ahmet ŞENTÜRK’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim sonrası İl Müftü Yardımcısı Mevlüt TOPÇU İslam dininin 5 temel şarttan oluştuğunu, İmanın Altı Esasının olduğunu ve bundan sonra bunlara uyması ve uygulaması gerektiğini hatırlatmasının akabinde hazır bulunanların huzurunda Olga şehadet getirerek Müslüman oldu ve Melek ismini aldı.

1990 doğumlu Olga’ya (Melek)e il Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU tanzim edilen İHTİDA BELGESİ ve çeşitli kitaplar takdim etti.