Kaş İlçemizde Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansı Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle 16.10.2014 tarihinde Kemer ilçesinde düzenlenen konferanstan sonra Kaş İlçe Müftülüğü tarafından aynı tarihte saat:19:30’da Turizm Otelcilik Lisesi konferans Salonunda düzenlenen “Cami ve Gençlik” konulu konferansa katıldı. Düzenlenen programa  İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yanısıra Kaş Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Kaş Belediye Başkanı Halil KOCAER, İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ, Kurum Amirleri, Din görevlileri, gençler, öğrenciler ve Kemer halkı katıldılar.

İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ’un açılış konuşmasından sonra İl Müftümüz Osman ARTAN “Cami ve Gençlik” konulu konuşmasını yaptı.  Halkın büyük ilgi gösterdiği program İl Müftümüzün konuşmasından sonra sona erdi.

17.10.2014 tarihinde Kaş İlçe Müftülüğü personel toplantısına katılan İl Müftümüz ARTAN Kaş Müftülüğü personellerinin istek ve sorunlarını dinledi.