İl Müftümüz Osman ARTAN Kemer İlçemizde Konferans Verdi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kemer İlçe Müftülüğü tarafından 16.10.2014 tarihinde saat:14:00’da Huzurcami konferans Salonunda düzenlenen “Gençleri Camiden Alıkoyan Unsurlar” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Düzenlenen Konferansa İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yanısıra Kemer Kaymakamı Bayramali KÖSE, İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ, Kurum Amirleri, Din görevlileri ve Kemer halkı katıldılar.

İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ’in açılış konuşması, görev yapan en genç ve en yaşlı din görevlilerinin tecrübe paylaşımını içeren konuşmalarından sonra İl Müftümüz Osman ARTAN “Gençleri Camiden Alıkoyan Unsurlar” konulu konuşmasını yaptı.  Halkın büyük ilgi gösterdiği program İl Müftümüzün konuşmasından sonra sona erdi

Toplam Ziyaret19057596