Gençlerden Cami Ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri Hafatası Münasebetiyle 16.10.2014 tarihinde ilk olarak Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Antalya Merkez Muratpaşa Camiini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Cami İmam Hatibi İbrahim ECDER Muratpaşa Camii hakkında bilgiler vererek camiyi tanıttı. Ziyaretten çok etkilendiklerini söyleyen öğrenciler 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının Cami ve Gençlik olarak belirlenmesinde çok mennun olduklarını söylediler.

Akşam namazından sonra ise Antalya Anadolu Gençlik Derneği üyeleri Muratpaşa Camiini ziyaret ettiler. İmam Hatip İbrahim ECDER'in cami tanıtımından sonra genç misafirler tarafından yasin okundu ve dua yapıldı.

Toplam Ziyaret19057597