15.10.2014 Tarihinde Müftülüğümüzce Gerçekleştirilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası Faaliyetleri

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla İl Müftülüğümüzce 15.10.2014 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikler:

1-  Saat 09:00'da Antalya Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu imam Hatip Lisesinde Başkanlığını İl Müftümüz Osman ARTAN'ın yaptılı ve Ankara Müftülüğü Uzman Vaizlerinden Betül Altun ERİNCİK ve İstanbul Kadıköy Müftülüğü Vaizi Ayşenur ÖZKAN'ın panalist olarak katıldığı Hz. Peygamber ve mescit İlişkisi, Modern Dünyada Gençlik, Din ve Değerler konulu panel düzenlendi.

- Saat 13:30'da Antalya Anadolu imam Hatip Lisesinde Başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN'ın yaptılı ve Ankara Müftülüğü Uzman Vaizi Betül Altun ERİNCİK ve İstanbul Kadıköy Müftülüğü Vaizi Ayşenur ÖZKAN'ın panalist olarak katıldığı Hz. Peygamber ve mescit İlişkisi, Modern Dünyada Gençlik, Din ve Değerler konulu panel düzenlendi.

-Saat 19:30'da Kredi Yurtlar Kurumunda  Başkanlığını İl Müftümüz Osman ARTAN'ın yaptılı ve Ankara Müftülüğü Uzman Vaizi Betül Altun ERİNCİK ve İstanbul Kadıköy Müftülüğü Vaizi Ayşenur ÖZKAN'ın panalist olarak katıldığı Hz. Peygamber ve mescit İlişkisi, Modern Dünyada Gençlik, Din ve Değerler konulu panel düzenlendi.

2- Saat 11:30'da vefat eden Din görevlileri için Antalya Merkez Muratpaşa Camiinde mevlit okutuldu.

3- Saat 14:00'da E tipi ve L tipi cezaevlerinde bulunan mahkum ve çalışanlar İl Müftü yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Şube Müdürü Veli SAĞLAM, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, İl vaizleri Osman ÖZKAN, Osman KARA, Şerife Gönül BİLGİ ve Saffet SEVİM tarafından ziyaret edildiler. Ziyaret esnasında gül ve kitap dağıtımı yapıldı.

4- Saat 18:30'da İl Müftümüz Osman ARTAN ve Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, Emekli Müftülerimizden Osman MÜDERRİSOĞLU ve Emekli Müftülük şoförlerinden İsmet KAYA'yı ziyaret ettiler.

Toplam Ziyaret19057596