İl Müftülüğümüzün 14.10.2014 Tarihinde Gerçekleştirdiği Camiler ve Din Görevlileri Haftası Faaliyetleri

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla İl Müftülüğümüz tarafından 14.10.2014 tarihinde İl Müftülüğümüz olarak bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bunlardan başlıcaları şöyle;

1-Sabah Saat 09:30’da İl Müftümüz Osman ARTAN tarafından basın açıklaması yapıldı. İl Müftümüz ARTAN basın toplantısında 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri  Haftasının temasının Cami ve Gençlik olduğunu, haftanın amacı  ve hafta boyunca İl Müftülüğü olarak planlanan faaliyetleri anlattı.

2-Saat 08:00-12:00 saatleri arasında İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, Şube Müdürü Veli SAĞLAM, Uzman Vaiz şerife Gönül BİLGİ tarafından Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hasta ve Çalışanları,

İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, Vaiz Hatice ÖGKE tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastalar ve çalışanları ziyaret edildi. Ziyaret esnasında hastalara ve çalışanlara gül dağıtımı yapıldı.

3-Saat 14:00’da İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU başkanlığında İl Vaizleri Bekir AĞLAMAZ, Saliha MANCA ve Yasemin Saygı ERKİT’ten oluşan ekiple Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şubesinde şehit ve Gazi Ailelerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Kur’an-ı kerim okunarak Müftü Yardımcımız tarafından dua yapıldı ve ailelere gül dağıtımı yapıldı.

4-14:00’da Bayanlara Yönelik Eşini Duy, Aileni Sev, Yuvanı Koru Semineri gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Kültür merkezinde düzenlenen seminere konuşmacı olarak yazar Sema MARAŞLI katıldı. İl Müftümüz Osman ARTAN ve Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN’ında katılarak İl Müftümüzün açılış konuşmasını yaptığı seminerde Yazar Sema MARAŞLI tarafından mutlu aile hayatının nasıl olması gerektiği hakkında formüller aktarıldı.

5-Akşam 20:00’da İl Müftümüz Osman ARTAN ve Müftü yardımcısı Mustafa AYDIN tarafından hasta ziyaretinde bulundular. Emekli Vaiz Hüseyin TEZCAN ve Emekli Murakıp Mehmet TATOĞLU evlerinde ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Toplam Ziyaret19057600