Kepez İlçe Müftülüğü Çocuk Şenliği

İl Müftümüz Osman ARTAN 04.05.2014 tarihinde Kepez Müftülüğü tarafından Kepez Belediye Başkanlığı sponsorluğunda gerçekleştirilen Çocuk Şenliği Programına Katıldı. Programa İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yanısıra Kepez Müftü Vekili Fatih TUNÇ, Kepez belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ katıldılar. Programda Açılış konuşması yapan Kepez İlçe Müftü Vekili Fatih TUNÇ bütün katılımcılara ve Kepez belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ’ye verdiği maddi manevi destekten dolayı teşekkür etti. İl Müftümüz Osman ARTAN’da yaptığı konuşmada böyle bir etkinliği hayata geçirdikleri için Kepez Müftülüğü çalışanlarına, desteklerinden dolayı Kepez belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ’ye ve ekibine, katılımcılara teşekkür etti. Çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu, çocuklarımızı dini yönden eğitmenin ebeveynlerin görevi olduğunu söyleyen İl Müftümüz Osman ARTAN konuşmasına son verdi.