Varsak Menderes Camiinde Regaib Kandili Coşkusu

01/05/2014 tarihinde Varsak menderes Camiinde Regaib Kandili programı yapıldı. Yapılan programa Antalya İl Müftü Yardımcısı İbrahim KESER, H. Ali Uyaroğlu Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğrencileri, Nur Muhammet Hoca, Osman KÜÇÜKAYDIN ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Yatsı namazını müteakip Varsak Menderes Camii İmam Hatibi Ahmet ERDEM’in üç Aylar ve Regaip Kandili sunumu ile başlayan program, H. Ali Uyaroğlu Kur’an Kursu öğrencilerinin,  Nur Muhammet Hoca ve Osman KÜÇÜKAYDIN’ın Kur’an-ı Kerim tilavetlerinden sonra ilahi ve kasidelerle devam etti. İl Müftü Yardımcısı İbrahim KESER’in yapmış olduğu konuşma cami cemaatinde duygulu anlar yaşanmasına vesile oldu. Varsak Menderes Camii  Hmam Hatibi Ahmet ERDEM’in cemaate  kandil şekeri ve regaib kandili özel hediyesiyle devam eden program 02.00’da kandil duasıyla sona erdi.

Toplam Ziyaret19057596