Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması Yapıldı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Görevliler arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma  İl birinciliği yarışması Antalya Serik İlçesi Merkez Camiinde 13.05.2014 tarihinde yapıldı. Başkanlığını İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yaptığı Komisyonda İl Müftü Yardımcısı İbrahim KESER, Serik İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir KARAKUŞ, Konyaaltı İlçe Müftüsü Hüseyin UYSAL, Aksu İlçe Müftüsü Mustafa ŞİMŞEK yer aldılar.
Yapılan Yarışmaya Alanya, Aksu, Finike, Gündoğmuş, Demre, Döşemealtı, Konyaaltı, Manavgat, Muratpaşa, Akseki, Korkuteli, Kumluca ve Serik İlçe Müftülüğü İlçe birincileri katıldılar. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışmada Döşemealtı İlçe Müftülüğünden katılan Mehmet KARAASLAN 1.  Olurken, Konyalatından katılan Ramazan TIRAŞ 2. ve Demre İlçe Müftülüğü Personeli olan Abdullah Said GÜNEŞ 3. oldu. Dereceye giren yarışmacılardan, Birinciye Serik Kaymakamı Erol RÜSTEMOĞLU, İkinciye İl Müftümüz Osman ARTAN, Üçüncüye Serik Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf KAYA ödüllerini verdiler.

Toplam Ziyaret19057711