Karşıyaka Kız Kur’an Kursu Hafızlığı Yayma ve Yaşatma Derneğinin Tanıtımı Yapıldı

İl Müftümüz Osman ARTAN Antalya/Kepez Karşıyaka Kız Kur’an Kursu ve Hafızlığı Yayma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile yeni kurulan derneğin tanıtımı amacıyla Alyans plazada yapılan tanıtım programına katıldı. Yapılan programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN, İl Müftü Yardımcısı Mevlüt TOPÇU, Kepez İlçe Müftü Vekili Fatih TUNÇ, Kepez Müftülüğü personeli, Karşıyaka Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Hafızlığı Yayma ve Yaşatma Derneği yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Verilen yemekli davette yeni kurulan derneğin kuruluş amacı anlatıldı. İl Müftümüz Osman ARTAN’da yaptığı konuşmada hafızlığın ne derece ulvi bir makam olduğunu, hafızların yetişmesinde katkıda bulunan ailelerine, hocalarına ve destek olan herkese teşekkür ederek bu mertebeden onların da nasiplendiğini söyledi.

Toplam Ziyaret19057715