İl Müftülüğümüzden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Ziyaret

Antalya Aile İrşat ve Rehberlik  bürosundan  sorumlu İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN, Din hizmetleri Şube Müdürü Veli SAĞLAM, Aile İrşat ve Rehberlik  bürosu  erkek koordinatörü Osman ÖZKAN ve bayan koordinatörü Gülhan SEDA'dan oluşan bir ekiple Aile haftası dolayısıyla Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN ve Müdür  Yardımcısı Nevzat ÖZER’i makamında ziyaret ederek Aile Haftasını  kutladı.
Yapılan ziyarette İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN Sosyal hayatın vazgeçilmez kurumu olan aile, bir anlamda milletin kimliği ve kültür öğelerinin bütününü ifade eder. Mukaddes değer olarak nitelendirdiğimiz aile, değerlerin taşıyıcısı ve koruyucusudur. Aile, ilk eğitim yuvası olarak sosyal bütünleşmeyi ve ülkenin kalkınmasını sağlayan sevgi, paylaşma, dayanışma ve güven gibi duyguları pekiştiren önemli bir unsurdur, dedi.
Aile İrşat ve Rehberlik bürosunda görevli vaiz ve vaizelerimiz de çocuk evlerine derse gitmeleri hususunda değerlendirmelerde bulundular.