İl Müftülüğümüz tarafından Aile Haftasında Kur’an Kursu Öğreticilerine Seminer Verildi.

13-19 Mayıs 2014 Aile Haftası olması münasebetiyle Antalya İl Müftülüğü Aile İrşat  ve Rehberlik Bürosu tarafından Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde Antalya Merkez İlçelerinde görev yapan Bayan  Kur’an Kursu  öğreticilerine seminer verildi. Seminere İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü yardımcıları Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Kepez Müftü Vekili Fatih TUNÇ ve Merkez İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan bayan Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.
Sunumunu İl Müftü Yardımcısı Mevlüt TOPÇU’nun yaptığı programın açılış konuşmasını İl Müftümüz Osman ARTAN yaptı. İl Müftümüz konuşmasında öğreticilere Kur’an Kursu Öğreticiliği ulvi bir görevdir, Allah’ın kelamı olan Kur’an-ı Kerim-i, dinimiz islamı öğretiyorsunuz bunun bilincinde olarak görevimize sımsıkı sarılmalıyız. Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olduğumuzu bilerek hareket etmeliyiz, diyerek konuşmasına son verdi.
Açılış konuşmasından sonra Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasin PİŞKİN katılımcılara “Ailede Sevgi ve Samimiyet” konulu seminer verdi.

Toplam Ziyaret19057711