Merkez Kız Kur’an Kursu Hafizeleri Taç Giydi

Antalya Merkez Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi yapan 19 hafize 18.05.2014 tarihinde yapılan taç giyme törenin de diplomalarını alarak hafızlıklarını taçlandırdılar. Dr. Senai DEMİRCİ’nin sunumunu yaptığı proğramda İl Müftümüz Osman ARTAN konuşma yaptı. Konuşmasında öncelikle hafize kardeşlerimize, anne babalarına, bu programı takip etmek için gelen misafirlere ve özellikle gecelerini gündüzlerine katan, ailelerini ikinci plana atararak öğrencilerini hafız yapabilmek için ellerinden gelen fedakarlığı gösteren öğreticilerine teşekkür etti.
İl Müftümüz Osman ARTAN ‘dan sonra konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ konuşmasında bir yılda hafızlığını tamamlayan bütün öğrencilere umre sözü verdi. Konuşmasına okuduğu şiirle son veren Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ salondaki misafirlere duygu dolu anlar yaşattı.
Okunan ilahiler, hediye töreni ve Dr. Senai DEMİRCİ’nin yaptığı dua ile program sona erdi.