Fahriye Hatun Kur'an Kursu, Öğrencilerine İstanbul ve Çanakkale Gezisi Düzenledi

İlimiz Aksu Müftülüğüne bağlı Fahriye Hatun Kur'an Kursu 16-17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul ve Çanakkale illerini kapsayan bir gezi programı düzenledi. Kur'an Kursu Yöneticisi Hatice UÇAR'ın rehberliğinde İstanbul’da 2 gün boyunca tarihi mekanlar ve türbeler ziyaret edildi. Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazı, Sultanahmet Camii'nde öğle namazlarının kılındığı programda ayrıca Fatih Sultan Mehmet Han' ın Türbesi, Gülhane Parkı, Dolmabahçe Sarayı, Beylerbeyi Sarayı, Topkapı Sarayı, Yüşa Tepesi, Çamlıca Tepesi, Ayasofya Müzesi ve Yerebatan sarnıcı ziyaret edildi.
Gezinin üçüncü gününde ise Çanakkale şehitlikleri ziyaret edilerek, okunan hatimlerin duası yapıldı.