Varsak Menderes Camiinde Miraç Kandili Coşkusu

25/05/2014 Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece Varsak menderes Camiinde Miraç kandili programı yapıldı. Yapılan programa Antalya Eski  İl Müftüsü Mahmut YELESER,  H. Ali Uyaroğlu Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğretici ve Öğrencileri, Nur Muhammet Coşkun, Osman KÜÇÜKAYDIN ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Yatsı namazını müteakip başlayan program Tasavvuf Musikisi dinletisi İmam hatip Ahmet ERDEM’in Miraç Kandili sunumu, Kur’an-ı kerim Tilaveti, ilahi ve kasidelerle devam etti. Antalya Eski  İl Müftüsü Mahmut YELESER’in yapmış olduğu konuşma cami cemaatinde duygulu anlar yaşanmasına vesile oldu. Varsak Menderes Camii  imam hatibi Ahmet ERDEM’in cemaate  kandil şekeri ve Miraç kandili özel hediyesiyle devam eden program Tesbih namazı ve dua ile sona erdi.

Toplam Ziyaret19057715